_

توسعه پایدار زیرساخت‌ها

_

فاضلاب شهری

بعد از آنکه با توجه به افزایش جمعیت شهر قاین، شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی برای اجرایی کردن طرح اکو در این شهر شروع به اجرای شبکه فاضلاب کرد، این اقدام از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۹ به طول انجامید و تنها ۵۰ درصد از شبکه اجرا شد.
در مدت ۱۴ سال حدود ۷۰ کیلومتر از شبکه با سرعت پایین اجرا شد که علت اصلی آن تامین نشدن اعتبار و کم توجهی دولت‌ها به این پروژه مهم بود. از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ شرکت تصفیه و تامین آب صنعت قاین به عنوان سرمایه‌گذار از سوی شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی انتخاب شد اما در این ۲ سال نیز اقدام اجرایی انجام نشد.
پیگیری تخصیص بودجه و پیگیری تکمیل پروژه‌ها را از طریق تخصیص بودجه مناسب در مجلس و پیگیری از مسئولین اجرایی انجام می‌دهیم.

نهاده های دامی

در حوزه نهاده های دام و طیور، فعالین این حوزه با مشکلات زیادی روبرو هستند که مهمترین آنها، عدم تناسب قیمت نهاده ها با فراورده های دامی است. کمبود خوراک دام و طیور در فصول بحرانی نیز، دیگر معضل این قشر به حساب می آید. به نظر می رسد باید در این حوزه اقدامات جدی انجام شود. برنامه ریزی دقیق منطقه ای و قانونگذاری در حوزه واردت نهاده های دامی به عنوان راهکار اساسی مطرح است. به نظر می رسد اگر دولت مدیریت و حمایت درستی داشته باشد واردات نهاده از کشور افغانستان نیز امکان پذیر است.
اما موضوع بعدی که در این حوزه قابل بررسی است، اصلاح فرآیندهای کشت و نگهداری نهاده و در کنار آن، مکانیزاسیون فرآیند نگهداری از دام و طیور جهت افزایش بهره وری در حوزه مصرف است. علاوه بر مباحث مطرح شده، شفاف سازی توزیع نهاده ها نیز امری است که نیازمند پیگیری و اجرا است. با اینکه این معضل شاید از نگاه بسیاری از مردم و مسئولین مغفول مانده باشد، اما افزایش قیمت مرغ، تخم مرغ، گوشت، لبنیات، نساجی و چرم و دیگر نیازهای روزمره مردم، در گرو تامین نهاده های مناسب، به هنگام و خوش قیمت است تا تولیدکننده بتواند محصول نهایی خود را به دست مشتریان برساند.

راه آهن

اتصال به شبکه ریلی یکی از مبانی توسعه پایدار مطنقه محسوب می شود. مسیر ریلی زاهدان-بیرجند-مشهد نیز به عنوان یکی از پروژه های عظیم ملی از سال ۱۳۸۰ وارد فاز مطالعات شده است. این مسیر می تواند نهایتا تنها بندر اقیانوسی منطقه را به اصلی‌ترین مرز ترانزیت ریلی کشور یعنی سرخس متصل سازد و ترکمنستان و چهار کشور دیگر آسیای مرکزی را از طریق خطوط ریلی به اقیانوس هند وصل کند. پیگیری اتصال شهرستان قائنات به شبکه ریلی و انجام هر چه سریعتر این پروژه در مسیر اجرا، جزء وظایف و اقدامات نماینده شهر محسوب می شود.
شهر قائن برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های گردشگری کشور و به جهت توسعه‌ی اقتصادی نیازمند راه اندازی و توسعه‌ی راه‌آهن است. این شهرستان که یک قطب تولید زرشک و زعفران بوده و قابلیت جذب توریست، گردشگر و فعالان اقتصادی را دارد باید حتما راه‌آهن فعال و گسترده‌ای داشته باشد و این زیرساخت از اولیه‌ترین نیازهای شهرستان در مسیر پیشرفت است که به طور جدی آن را در مجلس پیگیری می‌کنیم.
فعال‌سازی و توسعه‌ی محورهای مواصلاتی در پروژه راه‌آهن هم نیاز مردم شهرستان بوده و هم با توسعه‌ی اقتصادی شهرستان آورده‌ای بیشتر از هزینه‌های آن، برای بیت‌المال دارد. خط راه آهنی که ساخت آن توجیه اقتصادی و آورده اقتصادی دارد باید شاهد تسریع در ساخت آن باشم، اما عدم معرفی صحیح آورده‌های آن و تنها هزینه‌بر دانستن آن موجب تاخیر در ساخت و توسعه‌ی حمل و نقل ریلی می‌شود.
قائن ظرفیت جذب گردشگران کشوری و بین‌المللی را دارد که برای فعال نمودن این قابلیت راه‌آهن نیازِ فوری شهرستان است. عملیات اجرایی پروژه راه آهن نهبندان-بیرجند-قاین-یونسی در شهریور امسال با حضور رئیس جمهور در خراسان جنوبی آغاز شد که با جدیت پیگیری انجام شدن پروژه و توسعه‌ی آن خواهیم بود.

فرودگاه

شهر قائن برای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های گردشگری کشور و به جهت توسعه‌ی اقتصادی نیازمند راه اندازی فرودگاه است. این شهرستان که یک قطب تولید زرشک و زعفران بوده و قابلیت جذب توریست، گردشگر و فعالان اقتصادی را دارد باید حتما فرودگاه داشته باشد و این زیرساخت از اولیه‌ترین نیازهای شهرستان در مسیر پیشرفت است که به طور جدی آن را در مجلس پیگیری می‌کنیم.
راه اندازی این فرودگاه هم نیاز مردم شهرستان بوده و هم با توسعه‌ی اقتصادی شهرستان آورده‌ای بیشتر از هزینه‌های آن، برای بیت‌المال دارد. فرودگاهی که ساخت آن توجیه اقتصادی و آورده اقتصادی دارد باید شاهد تسریع در ساخت آن باشم، اما عدم معرفی صحیح آورده‌های آن و تنها هزینه‌بر دانستن آن موجب تاخیر در ساخت و توسعه‌ی حمل و نقل هوایی می‌شود.
قائن ظرفیت جذب گردشگران کشوری و بین‌المللی را دارد که برای فعال نمودن این قابلیت ساخت فرودگاه نیازِ فوری شهرستان است.

جاده مواصلاتی

ساخت یا توسعه‌ی جاده‌های مواصلاتی با سه هدف توسعه‌ی اقتصادی(صادرات)، حضور گردشگران، سهولت رفت و آمد مردم؛ در دستور کار می‌گذاریم و این مهم را در اولویت عمرانی شهرستان قرار می‌دهیم.
سهولت رفت و آمد مردم مهم‌ترین هدف از پیگیری ایجاد یا توسعه‌ی این جاده‌های مواصلاتی است. اما دو هدف دیگر که توسعه‌ی گردشگری و توسعه‌ی صادرات است و آورده زیادی برای مردم و شهرستان در پی دارد اهمیت این محورهای مواصلاتی را دوچندان می‌کند.
تمام این موارد که در برنامه به آن پرداخته شد تکه‌های پازلی است که اگر بخواهیم قائن شهرستانی جهانی و پر جاذبه برای گردشگران و سرمایه‌دارن باشد تمام اجزای این پازل را در کنار هم پیگیری می‌کنیم و داشتن محورهای مواصلاتی برای یک شهر توریستی که محور صادرات کشاورزی و صنایع دستی می‌باشد بسیار مهم و سود آور برای کشور است. این پروژه‌ها یک پروژه‌ی ملی است و نیازمند سرمایه‌گذاری در این سطح و با این نگاه می‌باشد که تلاش می‌کنیم این نگاه را در میان مسئولین اجرایی ایجاد کنیم.
راه اندازی این فرودگاه هم نیاز مردم شهرستان بوده و هم با توسعه‌ی اقتصادی شهرستان آورده‌ای بیشتر از هزینه‌های آن، برای بیت‌المال دارد. فرودگاهی که ساخت آن توجیه اقتصادی و آورده اقتصادی دارد باید شاهد تسریع در ساخت آن باشم، اما عدم معرفی صحیح آورده‌های آن و تنها هزینه‌بر دانستن آن موجب تاخیر در ساخت و توسعه‌ی حمل و نقل هوایی می‌شود.
قائن ظرفیت جذب گردشگران کشوری و بین‌المللی را دارد که برای فعال نمودن این قابلیت ساخت فرودگاه نیازِ فوری شهرستان است.

آب

یکی از نیازهای مهم شهرستانی که کشاورزی آن مورد توجه در سطح کشور و جهان است و بنا به توسعه‌ی صنعت کشاورزی و راه اندازی کارخانه‌های بسته‌بندی و برند سازی را دارد، معضل تامین آب کشاورزی و سهمیه آب کشاورزان است که باید تامین شود.
الان در سطح همین مقدار کشاورزی و ظرفیت بالافعلی که در شهرستان برای توسعه‌ی کشاورزی وجود دارد با معضل تامین آب کشاورزی مواجه هستیم اما ما اهداف بلندتری داریم که ظرفیت‌های بالقوه‌ی شهرستان در صنعت کشاورزی را فعال کنیم. برای اینکار مهم‌ترین زیرساخت مورد نیاز تامین آب کشاورزی است که کارشناسان طرح‌های متنوعی برای آن ارائه داده‌اند.
تلاش می‌کنیم تا کم هزینه‌ترین و پر بهره‌تربن راهکارها که منفعت مستقیم برای شهرستان را دارد با توضیح اهمیت جایگاه صنعت کشاورزی شهرستان برای مسئولین اجرایی، فعال کنیم.
متاسفانه گاهی به دلیل تراکم پروژه‌های اجرایی و عدم دغدغه کافی برخی مسئولین این راهکارها در سایه غفلتِ ناخواسته قرار می‌گیرد که ان شاءالله ما آن را در اولویت پیگیری مداوم قرار می‌دهیم و نتیجه پیگیری‌ها و تصمیمات اخذ شده‌ی حاصل از پیگیری‌ها را به مردم ارائه می‌دهیم.

اینترنت

امروز با توسعه‌ی شبکات اجتماعی و فعالیت‌های رسانه‌ای یکی از ابزارهای کار و رونق اقتصادی همین فضای شبکات اجتماعی و رسانه است که نیازمند زیرساخت مناسب و اینترنت قوی می‌باشد.
افزایش سرعت اینترنت و دسترسی آسان به اینترنت و بررسی راهکاری تحقق این مهم را در دستور کار داریم تا با توسعه‌ی زیرساخت‌ها شاهد دسترسی مطلوب به این بستر برای ایجاد اشتغال پایدار، جذب گردشگر و سرمایه گذار به شهرستان با استفاده از این ابزار باشیم.
یکی از بسترهای مهم فروش محصولات که مرزهای جغرافیائی را بی معنا کرده و ارتباط مستقیم خریدار و فروشنده را برقرار کرده است همین بسترِ اینترنت و فضای مجازی است که می‌تواند به ما در راستای توسعه‌ی اقتصادی، فروش مستقیم محصولات، بین‌المللی شدن، صادرات و ... کمک شایانی کند.
زیرساخت‌های شبکه در شهرستان را با ارائه طرح، گسترش داده و با توجه به داشتن برنامه و هدف بزرگ جهانی شدن این شهرستان، در همان راستا، نیاز فوق را در اولویتِ حوزه‌ی تامین زیرساخت‌های اولیه و مهم شهرستان قرار می‌دهیم.

_

گردشگری، صنایع دستی و سوغات

_

نمایشگاه دائمی

ایجاد نمایشگاه دائمی محصولات کشاوری و محصولات صنایع دستی یکی از جاذبه‌های گردشگری اقتصادی شهرستان است. این نمایشگاه دائمی موجب ارتباط مستقیم عرضه کنندگان محصولات با تولیدکنندگان می‌شود که در این میان با حذف واسطه‌ها هم تولیدکننده و هم خریدار سود می‌کنند و این سود موجب تبلیغات حضور بیشتر مردم دیگر در سطح کشور و جهان در شهرستان خواهد شد.
نمایشگاه دائمی آشنایی با ظرفیت‌های تولیدی استان را در پی دارد تا کارآفرینان و سرمایه‌گذاران برای فعال کردن بخش تولید فرآورده‌های بیشتر از محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار دهند و موجب رونق اقتصادی این شهرستان شوند و بخش‌ها یا ظرفیت‌های اقتصادی این محصولات در شهرستان قائن فعال شود.
یکی از بزرگترین دست‌آوردهای این نمایشگاه‌های دائمی جذب سرمایه‌گذار است که رونق اقتصادی را در پی دارد، اما در شهرستان قائن از این ظرفیت و بستر جذب سرمایه‌گذار برای توسعه کمی و کیفی تولیدات شهرستان به خوبی استفاده نمی‌شود که ان شاءالله با پیگیری تحقق ایجاد نمایشگاه دائمی یکی از بهترین بسترها برای این توسعه، را فعال می‌کنیم.

توسعه زیرساخت های گردشگری

یکی از اولیه‌ترین کارهایی که باید در مسیر بین‌المللی شدن شهرستان در نظر گرفت، توسعه‌ی زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان است. شهرستانی که بخواهد در سطح ملی و بین‌المللی دیده شود و پذیرای میهمانان کشوری و بین‌المللی شود، باید زیرساخت‌های حضور گردشگران را قبل از هر کاری ایجاد کند.  از داشتن هتل، بومگردی یا سوئیت‌های مناسب برای گردشگران که از اولیه‌ترین نیازها است تا تابلوها و نقشه‌های گردشگری و ایجاد تورهای گردشگری که باید راه اندازی شود.
اِلمان‌های جاذبه‌های شهر، ساخت کلیپ‌های راهنما، بهبود زیرساخت‌های شهرستان از جمله آسفالت، عدم ترافیک و ... که لازم است یک شهر توریستی این موارد را داشته یا به خوبی اصلاح کند و زیرساخت‌های خود را توسعه دهد.
یکی از زیرساخت‌های مهم گردشگری مناسب‌سازی مکان‌هایی که برای گردشگران ارزش بازدید را دارد، برای حضور این گردشگران است. این مناسب‌سازی از ساخت امکانات اولیه همچون مغازه، تامین نیازهای اولیه، تابلوهای راهنما، حضور راهنمای تور و ... را شامل می‌شود.

ایجاد برج تخصصی زرشک و زعفران

شهرهایی که تولیدکننده زرشک و زعفران نیستند، برج تخصصی زرشک و زعفران راه انداخته‌اند و از این طریق جاذبه گردشگری و اقتصادی برای شهر خود ایجاد کرده‌اند و در این برج بسیاری از محصولات قائن را می‌بینیم که با نام و برندی دیگر به فروش می‌رسد و به اقتصاد آن شهر و اعتبار آن برند کمک می‌کند.
اما قائن با توجه به این حجم تولیدات و ان شاءالله با ایجاد کردن واحد بین‌الملل و بسته بندی و برندسازی و توسعه‌ی فراورده‌هایی که از این محصولات استخراج و تولید و بسته بندی می‌شود، می‌تواند بزرگترین برج تخصصی عرضه زرشک و زعفران و فرآورده‌های آن را دارا باشد.
این برج تخصصی تبدیل به یکی از جاذبه‌های گردشگری و یکی از بسترهای اصلی ارتباط با سرمایه‌داران و خریداران برای فروش هرچه بهتره محصولاتِ دارای برند قائن خواهد بود.
اگر شهرستان قائن بخواهد محصولاتش برند شده و در جامعه کیفیت آن حرف اول را بزند و این محصولات به قیمت درستی خریداری شود که حق کشاورزان تضییع نشود باید تمام این مراحلی که گفتیم مانند بسته‌بندی، برند سازی، واحد بین‌الملل، کریدور صادرات، بازارچه‌های محلی و برج زرشک و زعفران را ساخته تا با تکمیل این پازل مردم، شهرستان و تولیدکنندگان به سود اقتصادی و اعتباری که حق‌شان است برسند.
اِلمان‌های جاذبه‌های شهر، ساخت کلیپ‌های راهنما، بهبود زیرساخت‌های شهرستان از جمله آسفالت، عدم ترافیک و ... که لازم است یک شهر توریستی این موارد را داشته یا به خوبی اصلاح کند و زیرساخت‌های خود را توسعه دهد.
یکی از زیرساخت‌های مهم گردشگری مناسب‌سازی مکان‌هایی که برای گردشگران ارزش بازدید را دارد، برای حضور این گردشگران است. این مناسب‌سازی از ساخت امکانات اولیه همچون مغازه، تامین نیازهای اولیه، تابلوهای راهنما، حضور راهنمای تور و ... را شامل می‌شود.

بازارچه های فروش

یکی از ابزار جذب گردشگر، مسافر و رونق تولیدات هر شهری ایجاد بازارچه‌های محلی برای فروش صنایع دستی و سوغاتی یک شهر است‌. از این رو پیگیری راه اندازی بازارچه‌های محلی و تخصصی فروش سوغاتی شهرستان و صنایع دستی را در دستور کار قرار می‌دهیم تا با تبلیغات گسترده این بازارچه‌های محلی ابزاری برای جذب مسافران و گردشگران به شهرستان شده و با حذف واسطه‌ها هم قیمت به فروش رسیده‌ی محصول برای تولید کننده به صرفه باشد و هم خریدار از خریداری محصولات، از این بازارچه سود کند.
کیفیت بالای محصولات، تنوع بالای محصولات، از تولید به مصرف آوردن محصولات، حذف واسطه و دلالان، خریداری مستقیم از تولید کننده، قیمت‌های بسیار به صرفه از جذابیت‌های این بازارچه است می‌تواند مردم را از شهرها و سایر کشورها به قائن جذب کند.

_

محصولات کشاورزی، زشک، زعفران و پسته

_

محصولات کشاورزی زعفران، زرشک و پسته

یکی دیگر از معضلات کشاورزی در قائن این است که دلالان محصولات کشاورزی قائن را به صورت فلّه‌ای خریداری می‌کنند و همان محصول را در شهر یا استان و یا کشوری دیگر بسته‌بندی کرده و با برندی به نام آن شهر یا کشور با قیمت بسیار بالاتر به فروش می رسانند. یکی از برنامه‌های ما ایجاد کارخانه‌های بسته بندی در قائن به جهت ایجاد اشتغال برای مردم شهرستان و بسته بندی محصولات بنام شهرستان و خریداری محصول از کشاورزان به قمیت واقعی و تضمینی است.
با ایجاد این کارخانه، اگر قرار است محصول بسته‌بندی شده و با قیمت بالاتر به فروش برسد و برندی از کنارِ کیفیت محصولات این شهرستان بالا بی‌آید و مردم در سطح کشور و جهان آن برند با کیفیت را بشناسند باید آن اشتغال آفرینی و برند متعلق به قائن باشد. همانطور که در واقع آن کیفیت محصول متعلق به قائن است باید عوائد به دست آمده از آن هم متعلق به قائن باشد.
همچنین این کارخانه‌ها و برندهای ایجاد شده علاوه بر بسته بندی و ایجاد برند در ذیل آن برند ایجاد شده فرآورده‌های محصولات کشاورزی را تولید کرده و به اصطلاح فقط خام فروشی نمی‌کنند و فرآورده‌ها را هم تولید و بسته بندی و در ذیل آن برند در ایران و جهان عرضه می‌کنند. این زیرساخت‌ها اولیه‌ترین نیازهای شهری مانند قائن با این حجم بالای تولیدات کشاورزی است که در مجلس پیگیری تحقق این اولیات را انجام می‌دهیم.

کریدور تخصصی صادرات

با اینکه قائن قطب تولید محصولاتی همچون زرشک، زعفران و پسته است اما صادرات محصولات کشاورزی قائن از مشهد انجام می‌شود. یکی از برنامه‌های اصلی که پیگیری می‌کنیم و پس از ایجاد واحد بین‌الملل راه اندازی آن را در دستور کار قرار می‌دهیم ایجاد کریدور تخصصی صادرات است. قائن به جایگاهی از نظر تولید محصولات رسیده است که کریدور تخصصی صادرات باشد.
کریدور خدمات صادرات محصولات کشاورزی با هدف توسعه بازار صادراتی محصولات کشاورزی و شناسایی و ارزیابی کشاورزان فعال در این حوزه، ارائه خدمات برای کیفی‌سازی و توسعه محصولات در جهت توسعه توان صادراتی شهرستان ارایه می کند.
این کریدور با هدف حذف واسطه‌ها و دلالان و جهانی‌سازی محصولات در قائن و خرید محصولات با قیمت به صرفه‌تر از کشاورز، ایجاد می‌شود.
بین المللی شدن محصولات قائن و برندسازی از این محصولات ایجاب می‌کند این کریدور را در قائن ایجاد کرده تا روز به روز شاهد توسعه محصولات، کیفی سازی، جهانی شدن محصولات ‌و شهرستان باشیم.

واحد بین‌الملل

شهرستان قائن با توجه به تولید انبوه زرشک، زعفران و پسته می‌تواند یکی از قطب‌های بین‌المللی صادرات و جذب گردشگر تخصصی در این حوزه باشد. اولین گامی که باید در این حوزه برداشته شود تا زیرساختی برای برنامه‌های بعدی باشد و طرح‌های متنوع در جهت بین‌المللی شدن برداشته شود، ایجاد ‌واحد بین الملل است.
با ایجاد این واحد از تجربیات سایر شهرها که در این موضوع قدم برداشته و بین‌المللی شده‌اند استفاده کرده و طرح‌های ارائه شده توسط این واحد را پیگیری مستمر و سریع می‌کنیم تا پله به پله به سمت بین‌المللی شدن قائن و محصولات کشاورزی قائن نزدیک شویم و تبدیل به یکی از قطب‌های گردشگری کشاورزی شده و پذیرای گردشگران کشورهای خارجی در این حوزه باشیم، همچنان که گردشگران خارجی در فصل گلابگیری از شهرهای مختلف ایران و سایر کشورها به کاشان سفر می‌کنند و آئین گلابگیری را مشاهده و در آن مشارکت می‌کنند، در آینده شاهد گردشگران در فصل برداشت زعفران باشیم.

_

روستاها

_

جلوگیری از کاهش جمعیت روستاها

جلوگیری از کاهش جمعیت روستاها یکی از دغدغه‌های اصلی است. از مهمترین علل مهاجرت یا عدم فرزندآوری، نبود زیرساخت‌های اولیه در روستاها است که با ایجاد این زیرساخت‌ها همچون آب، برق، گاز، خانه بهداشت، مدرسه، مسجد و راه مناسب، که تمام روستاهای ایران باید از این امکانات اولیه بهر‌مند باشند با تخصیص بودجه و اولویت قرار دادن موارد فوق در بودجه‌ریزی سالانه سعی بر تحقق موارد فوق خواهیم داشت.
داشتن کارِ مناسب و تخصیص تصحیلات کارآفرینی، وام مسکن، وام فرزندآوری و وام ازدواج را با شرایط ویژه از جمله سود کمتر و شرایط دریافت آسان‌تر را برای روستاها با هدف افزایش ازدواج و فرزندآوری پیگیری می‌کنیم.
ایجاد حس مسئولیت پذیری نسبت به روستاها برای جوانان روستایی یا واسپاری مشاغل مربوط به روستا همچون دهیاری‌ها، شورای روستا و بخشداری‌ها و ... به جوانان روستایی را با هدف ماندگاری جوانان در روستاها، پیگیری می‌کنیم و یا دیدارهای مردمی پیشنهادات و انتقادات مستقیم مردم روستاها را شنیده و با پیگیری و بیان نتیجه تلاش می‌کنیم امید، به روستاها و روستانشینی برگردد.

توانمندسازی و مهارت افزایی

یکی از کارهای مهمی که موجب توسعه‌ی روی آوردن جوانان به کار مهم پدران خود، یعنی کشاورزی و دامداری می‌شود و موجب بهره برداری بیشتر در این دو عرصه است توانمندسازی و مهارت افزایی کشاورزان و دامداران است.
در راستای توانمندسازی ورود ابزار آلات جدید و اتوماتیک در عرصه کشاورزی و دامداری و فروش آن به روستاها با کمترین هزینه و با پرداخت وام‌هایی با بهره کم در جهت توسعه‌ی تولید و کم کردن زحمات کشاورزان و دامداران را در دستور کار مجلس، با قید اولویت قرار می‌دهیم.
یکی دیگر از برنامه‌هایی که با اولویت پیگیری می‌کنیم برگزاری آموزش‌های حضوری و غیر حضوری در جهت توانمندسازی اهالی روستای برای انجام کشاورزی و دامداری است.
این آموزش‌ها برای افراد دارای تجربه موجب فراگیری علم و یافته‌های روز، در موضوع دامداری و کشاورزی می‌شود و بهره‌وری را توسعه داده و زحمات این عزیزان را تا حد زیادی کم می‌کند. همچنین آموزش جوانان و نوجوانان روستایی موجب باقیماندن آن‌ها در این شغل و ادامه دادن راه والدین می‌شود و صنعت کشاورزی و دامداری در روستاها را زنده نگه می‌دارد.
داشتن کارِ مناسب و تخصیص تصحیلات کارآفرینی، وام مسکن، وام فرزندآوری و وام ازدواج را با شرایط ویژه از جمله سود کمتر و شرایط دریافت آسان‌تر را برای روستاها با هدف افزایش ازدواج و فرزندآوری پیگیری می‌کنیم.
ایجاد حس مسئولیت پذیری نسبت به روستاها برای جوانان روستایی یا واسپاری مشاغل مربوط به روستا همچون دهیاری‌ها، شورای روستا و بخشداری‌ها و ... به جوانان روستایی را با هدف ماندگاری جوانان در روستاها، پیگیری می‌کنیم و یا دیدارهای مردمی پیشنهادات و انتقادات مستقیم مردم روستاها را شنیده و با پیگیری و بیان نتیجه تلاش می‌کنیم امید، به روستاها و روستانشینی برگردد.

تولیدات باکیفیت

یکی از دغدغه‌های اصلی در اشتغال روستایی توسعه تولیدات و افزایش کیفیت آن می‌باشد. در این راستا قدم اول ما آموزش و توانمندسازی شاغلان به کشاورزی، دامداری و صنایع دستی و همچنین آموزش جوانان و نوجوانان روستاها است. در قدم دوم ابزار آلات و اختراعات جدید که موجب توسعه تولیدات می‌شود را به روستاها وارد می‌کنیم و شرایط بهره‌مندی روستائیان از آن را تا حد امکان تسهیل می‌کنیم. قدم سوم توسعه زیرساخت‌های روستا همچون آب را تا حد امکان تامین می‌کنیم. با خرید تضمینی محصولات و ایجاد بازارچه‌های محلی رقابت در تولید و کیفیت را ایجاد می‌کنیم.
زیرساخت‌های لازم برای داشتن محصول بهتر همچون کود و سم مناسب و آموزش‌های لازم در این راستا را در اختیار روستائیان قرار می‌دهیم تا شاهد توسعه و کیفیت بالاتر محصولات باشیم. همچنین تجارب موفق در موضوع میزان تولید و کیفیت تولید بالا را در اختیار روستائیان قرار میدهیم و این تجارب موفق را به عنوان الگو ارائه می‌دهیم.
پیگیری ایجاد شبکه تلوزیونی روستا را با هدف آموزش صنایع دستی، کشاوری و دامداری و انتقال تجارب موفق برای روستائیان و ایجاد انگیزه برای جوانان روستایی انجام می‌دهیم.

توسعه زیرساخت روستایی

یکی از آسیب‌های جدی که موجب مهاجرت مردم از روستاها به شهرها و توسعه‌ی حاشیه نشینی در شهرها می‌شود، نبودامکانات، زیرساخت‌های کافی در روستا است. در تعریف ساده توسعه روستایی به این معناست که روستاییان می توانند در این مناطق به تمام امکاناتی که نیاز دارند دسترسی داشته باشند و با دارا بودن شغلی پایدار بدون وابستگی به شهر به احساس رضایت ذهنی از ماندن در روستا برسند، در عین حال در چنین حالتی روستا از ویژگی تولیدکنندگی جدا نمی‌شود.
بهبود آسفالت روستا و جاده سازی برای روستاها، توسعه یا ساخت زیرساخت‌های گازکشی، برق، آب شرب و آب کشاورزی در روستاها را در اولویت کاری گزاشته و با خرید تضمینی محصولاتی کشاورزی، دامی و صنایع دستی و حذف واسطه‌ها سعی بر ایجاداشتغال پایدار و سودآور برای روستائیان را داریم.
با توسعه گردشگری روستایی و گردشگری مناطق عشایری زمینه‌ای برای فروش تولیدات مردم محلی فراهم می‌شود و همین سرآغازی برای رونق گرفتن اقتصاد آن‌ها خواهد شد که برای تحقق این توسعه‌ی گردشگری از تمام توان قانونی مجلس همچون مکلف کردن رسانه‌ها و توسعه‌ی زیرساخت‌ها و ساخت بازارهای محلی، استفاده می‌کنیم.

_

کودک و نوجوان

_

 توسعه فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی

در راستای تشکیل پارک‌های تخصصی برای کودکان و نوجوانان پارک تخصصی و آموزش محور فرهنگ ایرانی اسلامی را در تمام شهرها ایجاد می‌کنیم و با پیگیری شکل گیری این پارک‌های تخصصی فضای مناسب برای اردوهای مدارس شکل می‌گیرد تا دانش آموزان در فضایی تفریحی فرهنگ و آداب ایرانی اسلامی را فرا بگیرند.
ساخت اردوگاه‌های تخصصی برای اردوهای برون شهری دانش‌آموزی و با موضوع تخصصی توسعه فرهنگ ایرانی و اسلامی دیگر برنامه‌ای هست که پیگیری می‌کنیم. ایجاد دوره‌های آموزشی و مهارتی، بازی محور با هدف آموزش فرهنگ ایرانی اسلامی و یا کمترین هزینه همراه با استفاده از ظرفیت‌های محلی همچون مساجد را در طرحی ارائه و پیگیری می‌کنیم.
حمایت از ساخت انیمیشن، بازی، فیلم و سریال‌های ایرانی که مروج فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی هستند همراه با ارائه تسهیلات و امتیازات ویژه برای تهیه کنندگان و کارگردانان که در موضوعات فوق برنامه ارائه دهند را در دستور کار مجلس قرار داده و برای آن بودجه تخصیص می‌دهیم تا شاهد رشد کارهای فاخر در این زمینه باشیم.
حمایت از تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی جهت توسعه‌ی فرهنگ ایرانی و اسلامی و ارزان شدم این محصولات برای توسعه‌ی آن را با حمایت ویژه از کارگاه های تولیدی در دستور کار قرار می‌دهیم.

 توسعه مناطق تفریحی و پرورش فکری

امروز یکی از دغدغه‌های والدین فضای تفریحی مناسب و تخصصی برای کودکان است. در کشورهای مختلف و در برخی شهرها پارک‌های تخصصی کودکان راه اندازی شده است که نیاز به باز طراحی و توسعه‌ی آن برای دسترسی آسان تمام شهرها، والدین و مدارس است.
وقتی فضای تخصصی و مناسب شکل گرفته است شاهد ذوب شدن کودکان در گوشی و فضای بازی‌های رایانه‌ای هستیم. اما در ایجاد فضاهای تخصصی ایجاد شهربازی‌های تفکر محور و پرورش خلاقیت کودکان و تخلیه انرژی کودکان و نوجوانان با راه اندازی بازی‌های مفید و منتقل کننده مفاهیم ارزشی این فرصت‌ها و نیروی انسانی آینده را تلاش می‌کنیم به خوبی مدیریت کنیم و دغدغه والدین را تا حد امکان در این موضوع رفع کنیم.
یکی دیگر از دغدغه‌های ما استفاده صحیح و در راستای افزایش قدرت خلاقیت، تفکر و مهارت نوجوانان است. در این راستا از بازی‌های ایرانی که به این منظور ساخته شود حمایت می‌کنیم. همچنین آزمایشگاه‌های سه بُعدی برای انجام آزمایشات درسی و مهارتی دانش آموزان در بستر فضای سه بُعدی انجام شود و این ظرفیت نو به خوبی استفاده شده و در دسترس تمام دانش آموزان در مناطق محروم هم قرار بگیرد.

_

جوانان

_

ازدواج و فرزندآوری

با پیگیری سه سرفصل فوق و تلاش برای تحقق آن تلاش می‌کنیم زیرساخت‌ها و نیازهای اولیه برای تشکیل خانواده و فرزند آوری را تا حد امکان تسهیل کنیم.
راه اندازی و حمایت از ثمن‌های ازدواج آسان و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای موضوع ازدواج آسان را در دستور کار مجلس و تکلیف کردن طرح و تعریف ردیف بودجه عمرانی لازم، قرار می‌دهیم تا برخی لوازم و نیازهای برگزاری مراسم ازدواج برای جوانان رایگان یا با حداکثر تخفیف ارائه شود.
همچنین زیاد کردن وام ازدواج، دریافت آسان وام ازدواج و کم کردن سود و میزان اقساط این وام را در دستور کار قرار میدهیم. برای فرزند آوری مادران را از بدو بارداری بیمه طلایی کرده تا کلیه هزینه‌های درمانی مادر و نوزاد تا سن هفت سالگی کودک بطور کاملا رایگان عرضه شود.
پیگیری و ارائه طرح اختصاص سه سهام با پرداخت سود ماهانه برای پدر، مادر و نوزاد که به حساب پس انداز نوزاد به صورت ماهانه سود سهام واریز می‌شود و سود ماهانه سهام والدین به صورت ماهانه برای آن‌ها پرداخت می‌شود تا به هزینه‌های زندگی خانواده‌های دارای سه فرزند به بالا، به ازای هر فرزند کمک شود.

توسعه سبد اقتصادی

یکی از چالش‌های اصلی که بخش بزرگی از سبد اقتصادی جوانان برای آن مصرف می‌شود، مسکن است. پیگیری دریافت مالیات از واحد‌های مسکونی خالی برای کنترل قیمت اجاره مسکن انجام می‌شود تا این قانون به درستی انجام شود.
پیگیری آسان سازی شرایط پرداخت وام ودیعه مسکن، وام مسکن ملی و وام نوسازی بافت فرسوده و کم کردن اقساط بر اساس سطح درآمد درخواست کننده وام و پایین آوردن میزان سود این وام را در دستور کار پیگیری‌های مجلس قرار می‌دهیم و جزئیات جلسات و موانع را با مردم در میان می‌گذاریم تا بر اصل شفافیت پایبند بوده و مردم واقعیت موانع و سطح پیگیری نماینده خود را بشناسند و مطالبه‌گری واقع‌بینانه داشته باشند.
طرح جوانی جمعیت که الان تنها به افراد دارای سه فرزند زیر ده سال یا چهار فرزند را زمین رایگان اهدا می‌شود و تنها در شهرهای با رشد جمعیت زیر دو و نیم درصد اهدا می‌شود، پیگیری آسان سازی شرایط برای اینکه افراد بیشتر شامل این قانون شوند را انجام می‌دهیم و گزارش پیگیری خود را به مردم ارائه می‌دهیم.

اشتغال

یکی از مشکلات اساسی که جوانان با آن مواجه هستند، داشتن شغل مناسب است. این معضل بر زنجیره‌ی ازدواج، تشکیل خانواده و فرزندآوری ارتباط مستقیم دارد که بخشی از این مشکل را با توانمندسازی و مهارت افزایی برای ورود به بازار کار مدیریت می‌کنیم. در گام دوم وام اشتغال‌زایی و ایجاد کارگاه‌های تولیدی را افزایش می‌دهیم و رقم وام را با توجه به سرمایه مورد نیاز برای ایجاد یک کسب و کار تولید محور افزایش می‌دهیم و پیشنهاد آسان شدم مراحل پرداخت وام و دریافت ضمانت و کم شدن سود این نوع وام‌های کار آفرین را در مجلس پیگیری می‌کنیم.
پیگیری ایجاد بنگاه‌های کاریابی و اپلیکیشن کاریابی برای پیدا کردن کار مناسب و مرتبط با رشته و تخصص هر فرد جویای کاری، ایجاد کرده تا در این اپلیکیشن دوره‌های مهارت افزایی مجازی، صدور مدارک و مجوزهای لازم، پیگیری وام اشتغال و ارائه ایده‌های ناب برای راه اندازی کار مناسب ارائه شود.

مهارت افزایی و توانمندسازی

یکی از معضلات جدی بسیاری از جوانان برای ورود به بازار کار عدم مهارت کافی و توانمندی لازم برای ورود به بازار کار می‌باشد. با توجه به وجود این نیازی ضروری متاسفانه شاهد عرضه محدود کارگاه‌های توانمندسازی هستیم و دوره‌های موجود که به صورت آزاد برگزار می‌شود هزینه‌های زیادی از جوانان مطالبه می‌کنند و تعهدی برای ورود به بازاری کار و ارائه مجوزهای لازم برای تسریع ورود به بازار کار را ندارند.
برگزاری دوره‌های کارگاهی برای مهارت افزایی به صورت رایگان یا با حداقل قیمت را به وزارت جوانان تکلیف کرده و تمام ظرفیت‌ها و بسترهای موجود اجتماعی از جمله مساجد، شهرداری‌ها و ... که ردیف بودجه از سوی مجلس شورای اسلامی دارند را مکلف به برگزاری این نوع کارگاه‌های توانمندسازی زیر نظر دانشگاه فنی و حرفه‌ای و با ارائه گواهی و مجوزهای لازم برای تسریع در ورود به بازار کار می‌کنیم.

_

جوانان

_